Open menu

OSB Verzekeringsdienst

Wij helpen u graag!
Vragen of meer informatie? Bel 010 - 288 44 22

Zekerheidspakket

Brand in uw bedrijf, uitval van een hoogwerker of een klant die u aansprakelijk stelt. De kans is groot dat u hier ooit mee te maken krijgt. Als gepassioneerd ondernemer maak u zich liever niet druk om zulke risico’s. U wilt natuurlijk doen waar u goed in bent: ondernemen.

Het OSB Zekerheidspakket is samen met uw brancheorganisatie de OSB samengesteld. Het pakket biedt daarom verschillende verzekeringen met dekkingen die goed aansluiten bij de risico’s die u loopt binnen de schoonmaak- en glazenwassersbranche.

U kunt kiezen uit de volgende verzekeringen: opstal, huurdersbelang, glas, goederen, inventaris, bedrijfsschade en/of extra kosten.

Door zelf uw verzekeringen te kiezen, stelt u een ideaal pakket samen op basis van de wensen en behoeftes van uw bedrijf. Dit hoeft u gelukkig niet alleen te doen, onze specialisten helpen u hier graag bij. En leuk om te weten, als u meerdere onderdelen kiest, dan krijgt u nog meer (pakket)korting.

Een schade aan uw bedrijfspand of opslag kan grote gevolgen hebben. Denk hierbij aan schade door brand, water, inbraak of storm. 

De gebouwenverzekering is daar de oplossing voor. Naast de opstal- of huurdersbelangverzekering kunt u ook aanvullend dekken voor glas.

De premie voor deze verzekering wordt bepaalt aan de hand van de herbouwwaarde van het pand. Om deze waarde te bepalen kunt u gebruik maken van onze gratis waardebepaling.

Bij een brand of overstroming kan uw voorraad schoonmaakmiddelen of uw dure materiaal beschadigd raken. Maar ook andere kostbare spullen in uw bedrijf kunnen verloren of kapot gaan door inbraak of stormschade.

De goederen- en inventaris zorgt ervoor dat wat beschadigd is vervangen kan worden.

U moet er niet aan denken, maar het kan iedere ondernemer overkomen. Er komt zoveel tegelijk op u af: klanten (af)bellen, een tijdelijke bedrijfsruimte regelen en vervangende materialen huren.

Een bedrijfsschade- en/of extra kosten verzekering betaalt deze (vaste) kosten voor u.  

Uw voordelen

 Stel zelf uw ideale verzekeringspakket samen!

 Sluit naadloos aan op uw risico's

 Extra (pakket)korting bij meerdere onderdelen

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met onze specialisten via 010 - 288 44 42 of stuur ze een e-mail.

Downloads