Open menu

OSB Verzekeringsdienst

Wij helpen u graag!
Vragen of meer informatie? Bel 010 - 288 44 22

Extra kostenverzekering

Na een brand, waterschade of inbraak moet u extra kosten maken om uw bedrijf draaiende te houden. Zoals het huren van een tijdelijke bedrijfsruimte of werkmaterieel. Dan is het fijn als u uw werkzaamheden kan hervatten en de extra kosten worden vergoedt die u heeft moeten maken om uw bedrijf weer operationeel te krijgen!

Door een grote schade kan uw opslag of werkmaterieel (tijdelijk) onbruikbaar zijn geworden. U wilt nog wel dat uw medewerkers hun werkzaamheden kunnen hervatten bij nieuwe en bestaande klanten. Hiervoor moet u wel extra kosten maken door tijdelijk een bedrijfsruimte, computerapparatuur of werkmaterieel zoals hoogwerkers en aanhangers te huren. Daarnaast heeft u vast ook nog extra kosten zoals de overuren van uw personeel. Fijn om te weten, dat u deze extra kosten voor uw onderneming kunt verzekeren met de extra kostenverzekering.

Onze specialisten zien dat OSB-leden vaak kiezen voor een extra kostenverzekering in plaats van een bedrijfsschadeverzekering. Voor OSB-leden is voornamelijk de extra kostenverzekering interessant door zijn lage premie en doordat de extra kostenverzekering goed aansluit op de specifieke risico's van de schoonmaak-en glazenwasserbranche. Een bedrijfsschadeverzekering is wel interessant voor OSB-leden met een grote webshop of die producent zijn van schoonmaakartikelen-/machines.

U bent verzekerd voor de volgende kosten:

- Het huren van een tijdelijke bedrijfsruimte.


- Overuren van uw medewerkers.


- De huur van werkmaterieel zoals machines, hoogwerkers of aanhangers.


- De huur van computerapparatuur  

 

De extra kostenverzekering biedt alleen dekking voor bepaalde extra kosten die een bedrijf moet maken om na een schadegebeurtenis te herstarten. U bepaalt zelf tot welk bedrag u uw onderneming wilt laten verzekeren tegen extra kosten. De gederfde winst en vaste lasten worden niet vergoed bij een extra kostenverzekering.

 

De uitkeringstermijn bij een extra kostenverzekering bedraagt maximaal 52 weken. OSB-leden kiezen veelal voor een verzekerd bedrag van € 25.000,- of € 50.000,- en een uitkeringstermijn van 52 weken.

 

Wilt u meer informatie ontvangen?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op:

AanhefBent u lid van OSB?Onze voordelen

Afgestemd op de risico’s van de schoonmaak- en glazenwassersbranche.

Veelgekozen door OSB-leden.

Bepaalf zelf het bedrag wat u wilt verzekeren.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met onze specialisten via 010 - 288 44 42 of stuur ze een e-mail.